Familj/Barn
 

Välj mellan en lekfull fotografering utomhus eller en barnfotografering i stilren studiomiljö.

Ja, ni läste rätt, JAG HAR BLIVIT MED STUDIO!!! Glöm rinnande barnnäsor ute i vinterkylan, nu kan jag hjälpa er med årsbilderna inne i värmen. Underbart!

Barnfotografering utomhus. Syskonporträtt

För en lekfull och mindre uppstyrd fotografering 

ses vi utomhus. Jag samlar er för klassiska porträtt

men vi låter även spralliga barn få stunder att leka fritt. 

Information och fotograferingstid vid utomhusfotografering

 

Barn kan vara aningen oberäkneliga. En familjefotografering tar ca. 1 timme men det händer att barnet/barnen tappar intresse tidigare. Är vi utomhus kan lekar och kramar med mamma och pappa hjälpa och oavsett vilken sida barnet vaknat på brukar det bli många härliga bilder till ert bildgalleri att välja mellan.  Jag samlar er till klassiska familjeporträtt, syskonporträtt och tar enskilda bilder på barnen. Jag ser även till att variera bilderna så att mamma får bilder med barnet/barnen och likaså att pappa får bilder med barnet/barnen. Önskar ni någon bild på bara er föräldrar passar vi även på att ta några parbilder med.

Jag har alltid med en enfärgad neutral filt till fotograferingen. Färgen på filten kan vara något anpassad efter säsong.

Fotograferingen sker på utvald plats baserad på ljus och årstid. Jag ger er förslag på plats vid bokning men har ni egna platsförslag tycker jag bara det är roligt! Är platsen mer än två mil från min utgångspunkt i Norra Möckleby på Öland tillkommer milersättning. Jag åker inte längre sträckor vid en familjefotografering utan håller mig kring Kalmar/Öland. 

Information och fotograferingstid vid studiofotografering

Även i studion tar vi familjeporträtt, syskonbilder och enskilda bilder på barnet/barnen. Ni är välkomna att ta med ombyten till barnet/barnen men jag rekommenderar er att börja med kläderna ni önskar mest då man med mindre barn aldrig vet hur länge humöret håller.

Enklare rekvisita vid barnporträtten finns på plats. Det kan vara korgar att sitta i, bil med en etta på till ettårsfotografering, plädar och fårskinn. Önskar ni ta med rekvisita är detta helt okej. I studion har jag just nu tre studiobakgrunder att välja mellan - Beige, vit eller mörkblå. Vid bokning frågar jag vilken färg ni önskar under er fotografering. Går fotograferingen smidigt kan det hända att vi hinner med två bakgrunder under fotograferingen.

Studion är placerad vid kyrkan i Norra Möckleby. Det tar ca. 25 minuter att köra från centrala Kalmar.

Priser för bokningar f.o.m. 23/7-22:

Detta ingår vid studiofotografering:

Ca. 1 timme fotografering -

Förberedelser, styling och lån av rekvisita -

Personligt bildgalleri över webben -

15 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

Detta ingår vid utomhusfotografering:

Ca. 1 timme fotografering -

Personligt bildgalleri över webben -

15 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

 

(Fler bilder går att köpa till. Bildpriser hittar du Här)

Studioporträtt på syskon. Syskonbild.

Paketpris:

3 000 (inkl moms)

Leverans

 

Senast två veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering (minst 50 bilder). Av dessa bilder väljer ni sedan ut de bilder ni vill ha. Bilderna ni valt ger jag sedan lite extra kärlek innan leverans. Valda filer levereras till er redigerade och klara inom fyra veckor efter beställning. Dessa bilder får ni både högupplösta för tryck men även i lägre upplösning anpassade för webb. Genom ert galleri kan ni också enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. 

Fakturan skickas efter fotograferingen men innan leveransen av era valda bilder. Fakturan skickas via mail.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska mitt namn eller "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG GÄRNA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon