top of page

Familj/Barn
 

Välkomna till en lekfull fotografering utomhus - eller en personlig lifestyle fotografering i ditt hem!

Som vi alla föräldrar vet går det inte att styra våra barn. Varje familjefotografering blir därav olika vilket är det roliga! 

Min studio är numera begränsad till småbarn och bebisfotografering och därför utökar jag valen vid en familjefotografering genom att även erbjuda lifestyle fotografering hemma hos er förutom det giva förslaget att hålla till utomhus.

Barnfotografering utomhus. Syskonporträtt

En lekfull stund med både uppstyrda porträtt och lek.

Jag samlar er för klassiska porträtt men vi låter även

spralliga barn få stunder att leka fritt. 

Information vid familjefotografering

 

Barn kan vara aningen oberäkneliga. En familjefotografering tar ca. 1 timme men det händer att barnet/barnen tappar intresse tidigare. Är vi utomhus kan lekar och kramar med mamma och pappa hjälpa och oavsett vilken sida barnet vaknat på brukar det bli många härliga bilder till ert bildgalleri att välja mellan.  Jag samlar er till klassiska familjeporträtt, syskonporträtt och tar enskilda bilder på barnen. Jag ser även till att variera bilderna så att mamma får bilder med barnet/barnen och likaså att pappa får bilder med barnet/barnen. Önskar ni någon bild på bara er föräldrar passar vi även på att ta några parbilder med.

Jag har alltid med en enfärgad neutral filt till fotograferingen. Färgen på filten kan vara något anpassad efter säsong.

Fotograferingen sker på utvald plats baserad på ljus och årstid. Jag ger er förslag på plats vid bokning men har ni egna platsförslag tycker jag bara det är roligt! Är platsen mer än två mil från min utgångspunkt i centrala Kalmar tillkommer milersättning. Jag åker inte längre sträckor vid en familjefotografering utan håller mig kring Kalmar/Öland. 

Detta ingår vid en familjefotografering:

Ca. 45 min - 1 timme fotografering -

Personligt bildgalleri över webben -

15 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

 

(Fler bilder går att köpa till. Bildpriser hittar du Här)

Bild-37.jpg

Paketpris:

3 000 kr (inkl moms)

Leverans

 

Senast två veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering (minst 50 bilder). Av dessa bilder väljer ni sedan ut de bilder ni vill ha. Bilderna ni valt ger jag sedan lite extra kärlek innan leverans. Valda filer levereras till er redigerade och klara inom fyra veckor efter beställning. Dessa bilder får ni både högupplösta för tryck men även i lägre upplösning anpassade för webb. Genom ert galleri kan ni också enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. 

Fakturan skickas efter fotograferingen men innan leveransen av era valda bilder. Fakturan skickas via mail.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska mitt namn eller "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG GÄRNA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page