top of page

Grattis till den bästa nyheten någonsin!

Du har ett växande mirakel i dig. Konstigt, va? Men helt underbart och förhoppningsvis har du aldrig känt dig vackrare! Detta är en tid i livet som du kanske känner går väldigt långsamt. Samtidigt är den över fortare än du hunnit säga "blivande förälder".
Under en gravidfotografering med mig får du en anpassad fotografering med möjlighet till klädbyten på platser noga utvalda av mig efter ljus och årstid. Du väljer själv om du önskar din gravidfotografering utomhus eller i min studio.

Du har även möjlighet att låna ifrån mitt utbud av vackra gravidklänningar som du hittar Här
 

Gravidfotografering i studio

Vid sämre väder eller kallare årstid finns möjligheten

att fotograferas i studion.

Hur går fotograferingen till?

Vi möts upp i min studio placerad vid kyrkan i Norra Möckleby. Här pratar vi önskemål, styling och platsval. Det är även nu du får möjlighet att testa de klänningar som finns för utlåning. Du är välkommen att ta med egna kläder då du hinner fotograferas i både jeans och finklänning. Önskar du förbättra smink och hår finns möjlighet till det på plats men kom gärna sminkad till fotograferingen. Ta gärna med neutrala underkläder då detta kan behövas till vissa klänningar. 

Är din partner och eventuella barn med finns en soffhörna för dem att mysa i under tiden vi planerar fotograferingen och stylar dig. 

Kan vi fotografera både avklädda bilder, bilder i finklänning och lättsammare vardagskläder? Jadå, vi fotograferar rubbet!

Uppklädda gravidklänningar finns att låna och jag har även tyger att styla dig med för vackert konstnärliga porträtt i studion. Vid bokning får du gärna förklara för mig vad du har för önskemål. Jag har gärna ett telefonmöte med dig innan fotograferingen med allt behöver inte vara planerat innan fotograferingen då vi hinner prata igenom detaljerna på plats. 

Var?

Min studio är placerad precis bredvid kyrkan i Norra Möckleby. Vi möts upp i studion för klädprovning och styling. Här fotograferar vi även studioporträtt. För utomhusbilderna har jag närliggande vackra miljöer. Vilken plats det blir kan variera utifrån ljus och årstid. 

Önskar du en annan plats kring Kalmar eller mellersta Öland är det bara att komma med förslag så ser vi över möjligheterna. I så fall kan du välja bland mina gravidklänningar över hemsidan och sedan tar jag med valda klänningar till utvald plats. Ombyten och styling sker på fotograferingsplatsen.

Gravidfotografering på en ölandsstrand med familjen

Vid önskemål fotograferar jag även

familjebilder och parbilder

När ska jag fotografera magen?

Alla graviditeter är olika och därför är tiden för när du känner dig som vackrast kanske annorlunda för dig jämfört med någon annan. Jag brukar säga att tiden för fotografering är mellan graviditetsvecka 30 och 36. De sista fyra veckorna innan beräknad förlossning kan det hända att man lägger på sig mycket vätska och därför känner sig mer uppsvälld. Det kan även vara svårare att röra sig. 

Vid styling och planering i samband med din fotografering kommer jag fråga dig om eventuella gravidbekymmer - så som foglossning. Detta för att jag ska kunna anpassa fotograferingen efter dig och vad du känner att du klarar av. 

Priser för bokningar f.o.m. 23/7-22:

Detta ingår:

Upp till 2 timmars fotografering -

Studiofotografering eller utomhusfotografering + tid till klädprovning

(jag avsätter alltid 3 timmar totalt till en gravidfotografering, här ska inte stressas)

Förberedelser, styling och lån av rekvisita ( så som tyger och blomsterkransar) -

Lån av gravidklänningar från min gravidgarderob -

Personligt bildgalleri över webben -

10 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

 

(Fler bilder går att köpa till. Bildpriser hittar ni Här)

Paketpris:

4 000 kr (inkl. moms)

bild-68.jpg

Leverans

Senast två veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering (minst 50 bilder). Av dessa bilder väljer ni sedan ut de bilder ni vill ha. Bilderna ni valt ger jag sedan lite extra kärlek innan leverans. Valda filer levereras till er redigerade och klara inom fyra veckor efter beställning. Dessa bilder får ni både högupplösta för tryck men även i lägre upplösning anpassade för webb. Genom ert galleri kan ni också enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. 

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page