Grattis till den bästa nyheten någonsin!

Du har ett växande mirakel i dig. Konstigt, va? Men helt underbart och förhoppningsvis har du aldrig känt dig vackrare! Detta är en tid i livet som kan kännas väldigt långsam men är samtidigt över fortare än du hunnit säga "blivande förälder".

Under en gravidfotografering med mig får du en noga anpassad fotografering med två klädbyten och på platser noga utvalda av mig efter ljus och årstid. Du har även möjlighet att låna bland ett litet utbud av vackra gravidklänningar! 

 

Plats: Du har möjlighet att få bilder i tre olika miljöer: Två ute och sedan även enskilda porträtt i min lilla hemmastudio (P.g.a. Covid-19 sker all gravidfotografering utomhus under sommarsäsongen 2020, i höst öppnar jag studion igen). Då vi utgår från Klädprovning och eventuell studiofotografering som sker hos mig väljer jag plats inom rimligt avstånd från mitt hem i Norra Möckleby. Jag väljer platser där det finns möjlighet för variation i bilderna, t.ex. en strand där det även finns ett fint fält eller vacker skog i området. Jag diskuterar alltid mina platsval med dig.

Klädval: Du har möjlighet till tre olika klädval under fotograferingen. T.ex. en vacker långklänning, en "vardagsoutfit" till bilderna med pappan (och eventuella barn) samt ett klädval för studion, underkläder om du så vill (studion är stängd under sommarsäsongen 2020 p.g.a. Covid-19, under denna period tas även underklädesbilder utomhus). Jag har ett litet utbud av vackra gravidklänningar för dig att testa och låna under fotograferingen, mina klänningar kan du se Här. Vill du hellre enbart fotograferas i dina egna kläder är det helt okej.

Såhär går det till: Samma dag som fotograferingen sker får du komma hem till mig för klädprovning. Vill du använda dig av mitt utbud av gravidklänningar har du möjlighet att testa dem, vill du ha dina egna kläder är jag till hands som smakråd. Är det önskemål om en plats på annan ort än i Norra Möckleby tar jag med mig de klänningar du är intresserad av till platsen. (klänningarna hittar du Här) Vill du även ha en enklare studiofotografering sker det hos mig. I studion kan vi passa på att ta underklädesbilder om så önskas eller bilder i mina klänningar. Du väljer helt själv. (Vill du ha inspiration finns exempel på mina studiobilder längre ner på sidan)

Efter klädprovning åker vi till utvald plats. Har vi bestämt oss för ett ombyte utomhus tar vi med kläderna, är det vinter och vi fotograferar nära studion kan vi ta oss tillbaka dit för klädbytet.

Redigerade digitala bilder ingår! (minst 50 stycken)

Pris (inkl.moms)

2 500 kr

Tid: ca. 1,5h - 2,5h. Totalt ingår fotografering i studio + ute, lån av klänning samt 

minst 50 stycken redigerade digitala bilder.

Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom ingår.

Jag utgår från Öland så priserna är satta för fotograferingar inom en radie av 2 mil från Färjestaden. Vid längre avstånd debiteras 40 kr/mil.

Bilderna levereras via en nedladdningslänk över mail. Leveranstid kan variera efter säsong men brukar ta 1-3 veckor.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället.