Grattis till den bästa nyheten någonsin!

Du har ett växande mirakel i dig. Konstigt, va? Men helt underbart och förhoppningsvis har du aldrig känt dig vackrare! Detta är en tid i livet som kan kännas väldigt långsam men är samtidigt över fortare än du hunnit säga "blivande förälder".

Under en gravidfotografering med mig får du en anpassad fotografering med möjlighet till klädbyten och på platser noga utvalda av mig efter ljus och årstid. Du har även möjlighet att låna bland mitt utbud av vackra gravidklänningar

 

Mina Gravidpaket 2021:

Lilla gravidpaketet:

Sammanhängande fotografering på en utvald plats kring Färjestaden/mellersta Öland eller Kalmar under ca. 45 minuter.

Blivande pappan och eventuella tidigare barn får delta under fotograferingen. Vi tar bilder på enbart mamman och magen samt några bilder med eventuella övriga familjemedlemmar. Vill du anpassa fotograferingen till enbart fokus på gravidmagen går det bra! Kontakta mig vid övriga önskemål!

Redigerade digitala bilder ingår i alla mina paket!

Pris (inkl.moms)

1 800 kr

Fotograferingstid: ca. 45 min.

Ca. 20 stycken redigerade digitala bilder ingår! 

Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom ingår.

bild-19.jpg
bild-77.jpg
bild-95.jpg
bild-60.jpg
bild-106.jpg

Det lilla lagom-paketet:

Vi väljer en plats kring Kalmar eller mellersta Öland där två miljöval är en möjlighet. T.ex. en strand med skog i närheten vilket ger oss en möjlighet att byta miljö under fotograferingens gång.

Du har möjlighet till ett ombyte samt lån av en klänning från mitt utbud av gravidklänningar. Du hittar mina gravidklänningar Här. (Klänningen går att prova ut hos mig i samband med fotograferingstillfället eller väljas ut på förhand via länken till min gravidgarderob. Kontakta mig för mer information.) 

Du fotograferas både i dina egna kläder samt en del av fotograferingen i en av mina gravidklänningar som du får fri tillgång att välja bland. Du får även möjlighet att låna en blomsterkrans till klänningen av ditt val som ger en vacker färgton till bilderna som pricken över i:et!

Blivande pappan och eventuella tidigare barn får delta under fotograferingen. Vi tar bilder på enbart mamman och magen samt bilder med eventuella övriga familjemedlemmar. Vill du anpassa fotograferingen till enbart fokus på dig och gravidmagen går det bra! 

Redigerade digitala bilder ingår!

Pris (inkl.moms)

2 500 kr

Fotograferingstid: 1 h - 1,5 h. Lån av en klänning samt möjlighet till lån av en blomsterkrans/blomsterdiadem.

Ca. 40 stycken redigerade digitala bilder ingår!

Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom ingår.

Stora gravidpaketet:
Här går vi All-in! Vi väljer en plats kring centrala Kalmar eller mellersta Öland där två eller fler miljöval är en möjlighet. T.ex. en strand med skog och öppet fält i närheten vilket ger oss en möjlighet att byta miljö under fotograferingens gång.
Du har möjlighet till Två ombyten, dvs. tre outfits, samt lån av upp till Två klänningar från mitt utbud av gravidklänningar! Du hittar mina gravidklänningar Här. (Klänningarna går att prova ut hos mig i samband med fotograferingstillfället eller väljas ut på förhand via länken till min gravidgarderob. Kontakta mig för mer information) Du får även möjlighet att låna en till två blomsterkransar vilket ger en vacker färgton i bilderna som pricken över i:et!
Förutom att fotograferas i två outfits av eget val med tillgång till mina gravidklänningar får du även möjligheten att fotograferas i enbart underkläder/jeans och BH eller mer avklätt om så önskas. (under covid-19 sker även avklädda bilder utomhus, annars får du möjligheten att ta dessa bilder i min ministudio) 
Totalt ingår tre stycken fotograferingar under ett och samma tillfälle! 
Blivande pappan och eventuella tidigare barn får självklart delta under fotograferingen. Vi tar bilder på enbart mamman och magen samt bilder med eventuella övriga familjemedlemmar. Vill du anpassa fotograferingen till enbart fokus på dig och gravidmagen går det bra! Rekvisita, så som ultraljudsbilder eller babykläder får du självklart ha med!

Minst 60 stycken redigerade digitala bilder ingår!

Pris (inkl.moms)
3 000 kr

Fotograferingstid: 1,5 h - 2,5 h. Två ombyten (vi fotograferar totalt tre outfits), lån av två klänningar från min gravidgarderob ingår samt lån av valfria blomsterkransar/blomsterdiadem.
Minst 60 stycken redigerade digitala bilder ingår!
Kostnadsfri ombokning vid dåligt väder eller sjukdom ingår.

Jag utgår från Öland så priserna är satta för fotograferingar inom en radie av 2 mil från Färjestaden. Vid längre avstånd debiteras 40 kr/mil.

Bilderna levereras via en nedladdningslänk över mail. Leveranstid kan variera efter säsong men brukar ta 1-3 veckor.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon