top of page

Grattis till den bästa nyheten någonsin!

Du har ett växande mirakel i dig. Konstigt, va? Men helt underbart och förhoppningsvis har du aldrig känt dig vackrare! Detta är en tid i livet som du kanske känner går väldigt långsamt. Samtidigt är den över fortare än du hunnit säga "blivande förälder".
Under en gravidfotografering med mig får du en anpassad fotografering med möjlighet till klädbyten på platser noga utvalda av mig efter ljus och årstid.

Du har även möjlighet att låna från mitt utbud av vackra gravidklänningar som du hittar Här! 
 

Vet du inte vad du ska ha på dig? Jag har en mängd olika klänningar för dig att välja mellan inför din fotografering!

Få variation i dina bilder genom varierade kläder. T.ex. välj en klänning från mitt urval, ta med ett par avslappnade jeans och ett linne samt avsluta fotograferingen med underklädesbilder - eller mer naket än så om så önskas!

Hur går fotograferingen till?

Är du intresserad av en fotografering så kontaktar du mig. Vid bokning diskuterar vi önskemål, styling och platsval. Mellan bokning och fotografering hinner du förhoppningsvis gå genom min lista av klänningar - om du önskar låna en eller två av dem under din fotografering. Du är välkommen att ta med egna kläder då du hinner fotograferas i både jeans, underkläder och finklänning.

Önskar du prova klänningarna i min studio i Lindsdal innan du gör ditt klädval? I så fall möts vi upp i min studio när det är dags för fotografering. Här har du även möjlighet att bättra smink och hår. Ta gärna med neutrala underkläder då detta kan behövas till vissa klänningar. 

Är din partner och eventuella barn med finns en soffhörna för dem att mysa i under tiden vi planerar fotograferingen och stylar dig. 

Kan vi fotografera både avklädda bilder, bilder i finklänning och lättsammare vardagskläder? Jadå, vi fotograferar rubbet!

Uppklädda gravidklänningar finns att låna och jag har även tyger att styla dig med för vackert konstnärliga porträtt. Vid bokning får du gärna förklara för mig vad du har för önskemål. Jag har gärna ett telefonmöte med dig innan fotograferingen men allt behöver inte vara planerat innan fotograferingen då vi hinner prata genom detaljerna på plats. 

Var?

Min studio är placerad i Lindsdal och du är alltid välkommen hit först ifall du önskar prova mina klänningar. Om du inte har ett behov av att prova kläder i min studio först så kan vi mötas upp vid utvald fotograferingsplats direk. I så fall kan du välja bland mina gravidklänningar över hemsidan och sedan tar jag med valda klänningar till utvald plats. Ombyten och styling sker på fotograferingsplatsen. Se då till att ha smink och hår så klart det går innan vi träffas.

 

Om du inte har en egen plats du önskar vi fotograferar vid kommer jag ge dig ett platsförslag innan fotograferingen. Platsvalet baserar jag på ljus och årstid men även efter möjligheten att få känslan av platsvariation. T.ex. en skog med intillliggande öppet fält eller en strand med närliggande skog (är vi på stranden kan vi självklart avsluta fotograferingen med badbilder - en personlig favorit)

Gravidfotografering på en ölandsstrand med familjen

Vid önskemål fotograferar jag även

familjebilder och parbilder

När ska jag fotografera magen?

Alla graviditeter är olika och därför är tiden för när du känner dig som vackrast kanske annorlunda för dig jämfört med någon annan. Jag brukar säga att tiden för fotografering är mellan graviditetsvecka 30 och 36. De sista fyra veckorna innan beräknad förlossning kan det hända att man lägger på sig mycket vätska och därför känner sig mer uppsvälld. Det kan även vara svårare att röra sig. 

Vid styling och planering i samband med din fotografering kommer jag fråga dig om eventuella gravidbekymmer - så som foglossning. Detta för att jag ska kunna anpassa fotograferingen efter dig och vad du känner att du klarar av. 

Priser för bokningar f.o.m. Juni 2024:

Detta ingår:

Upp till 2 timmars fotografering -

Utomhusfotografering eller hemmafotografering + tid till klädprovning

(jag avsätter alltid 3 timmar totalt till en gravidfotografering, här ska inte stressas)

Förberedelser, hjälp med styling och lån av rekvisita (T.ex. tyger) -

Lån av gravidklänningar från min gravidgarderob -

Personligt bildgalleri över webben -

5 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

 

(Fler bilder går att köpa till. Bildpriser hittar ni Här)

Paketpris:

3 000 kr (inkl. moms)

bild-68.jpg

Leverans

Senast två veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering (minst 50 bilder). Av dessa bilder väljer ni sedan ut de bilder ni vill ha. Bilderna ni valt ger jag sedan lite extra kärlek innan leverans. Valda filer levereras till er redigerade och klara inom fyra veckor efter beställning. Dessa bilder får ni både högupplösta för tryck men även i lägre upplösning anpassade för webb. Genom ert galleri kan ni också enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. 

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page