Nyföddfotografering <3

Är den nya familjemedlemmen snart här? Åh, vad mysigt! Snart kommer att du upptäcka att tiden går i rekordfart. Det första året är förbi innan du hunnit blinka och plötsligt har du svårt att minnas hur liten krabaten en gång var.

En nyföddfotografering ska ske redan under barnets första två veckor för bästa resultat, men går att fotografera senare också. Jag fotograferar under förmiddagen då det är den tiden på dagen din bäbis sover som lättast.

Mina nyföddfotograferingar är de fotograferingar jag med fördel fotograferar hos mig på Öland. Där finns rekvisita och utrustning på plats och jag har möjligheten att förbereda fotograferingen i förväg. Har ni personliga ting eller eventuella kläder som betyder något extra för er uppmuntrar jag alltid sådant som rekvisita för att göra just er fotografering unik.

 

Fotograferingstiden kan variera vid babyfotografering då blöjolyckor, mat och annat kan komma i vägen. Jag stressar inte en babyfotografering utan vi tar det i barnets takt.

Det kan vara svårt att boka in en nyföddfotografering långt i förväg då det inte alltid går att veta exakt när den lille krabaten tittar ut men är du intresserad av en kommande fotografering får du gärna kontakta mig för mer information.

Pris (ink.moms)

3 500 kr

Tid: 2-4 timmar. Totalt ingår minst 10 stycken digitala bilder.

Kostnadsfri ombokning vid sjukdom eller annat förhinder ingår.

Min studio är den placerad i Norra Möckleby på Öland, ca 25 minuter från centrala Kalmar. Katt Finns i hemmet men kommer inte befinna sig inomhus eller på samma våning. 

Bilderna levereras över mejl. Leveranstid kan variera efter säsong men brukar ta ca.1-3 veckor.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället.