Nyföddfotografering <3

Är den nya familjemedlemmen snart här? Åh, vad mysigt! Snart kommer att du upptäcka att tiden går i rekordfart. Det första året är förbi innan du hunnit blinka och plötsligt har du svårt att minnas hur liten krabaten en gång var.
En nyföddfotografering ska ske redan under barnets första två veckor för bästa resultat, men går att fotografera senare också.

Mina nyföddfotograferingar är de fotograferingar jag med fördel fotograferar hos mig på Öland. Här finns rekvisita och utrustning på plats och jag har möjligheten att förbereda fotograferingen i förväg. Har ni personliga ting eller eventuella kläder som betyder något extra för er uppmuntrar jag alltid sådant som rekvisita för att göra just er fotografering unik. Fundera gärna kring färgval, kanske passar grönt och gult in i barnrummet? Genom att ni själva får välja färger samt om ni önskar ett ljust eller mörkt och murrigt tema har ni själva möjligheten att sätta en känsla som stämmer in med er och ert hem. En nyföddfotografering blir lätt ett konstverk som vackert kryddar väggen i barnrummet, hallen eller vardagsrummet.

Vid önskemål ingår givetvis familjeporträtt och har det lilla tillskottet även äldre syskon ingår syskonbilder. 
 
Fotograferingstiden kan variera vid babyfotografering då blöjolyckor, mat och en känslig bebismage kan komma att spela stor roll. Jag stressar inte en nyföddfotografering utan vi tar det i barnets takt. Säkerheten är ytterst viktig och det kan hända att jag använder er som föräldrar att agera assisterande hjälp under fotograferingens gång för att vi tillsammans ska kunna utföra bebisposerna tryggt och säkert.  Ni behöver inte kunna något i förväg, jag kommer guida er på plats. 
Det kan vara svårt att boka in en nyföddfotografering långt i förväg då det inte alltid går att veta exakt när den lille krabaten tittar ut. Är du intresserad av en nyföddfotografering får du gärna kontakta mig under graviditeten. På så vis kan jag avsätta tider kring din beräknade förlossning för att säkra att tider finns när dagen väl är här.

Pris (ink.moms)
3 500 kr
Tid: 2-4 timmar. Totalt ingår minst 10 stycken redigerade digitala bilder, lån av rekvisita samt enklare tilltugg på plats för er föräldrar. Tid för förberedelser och redigering är inte medräknad i tiden men ingår även det i priset. 
Kostnadsfri ombokning vid sjukdom eller annat förhinder ingår.

Min studio är den placerad i Norra Möckleby på Öland, ca 25 minuter från centrala Kalmar. Katt Finns i hemmet men kommer inte befinna sig inomhus eller på samma våning. 

Bilderna levereras över mejl. Leveranstid kan variera efter säsong men brukar ta ca.1-3 veckor.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon