top of page

Nyföddfotografering

Är den nya familjemedlemmen snart här? Åh, vad mysigt! Snart kommer att du upptäcka att tiden går i rekordfart. Det första året är förbi innan du hunnit blinka och plötsligt har du svårt att minnas hur liten krabaten en gång var.
En nyföddfotografering ska gärna ske redan under barnets två första veckor för bästa resultat, men det går att fotografera senare också.

I min studio finns rekvisita och utrustning och jag förbereder fotograferingen i förväg efter era färgval. Har ni personliga ting eller eventuella kläder som betyder något extra för er uppmuntrar jag alltid sådant som rekvisita för att göra just er fotografering unik. Fundera gärna kring färgval, kanske passar grönt och gult in i barnrummet? Genom att ni själva får välja färger har ni själva möjligheten att sätta en känsla som stämmer in med er och ert hem. N
i kanske önskar ett ljust eller mörkt och murrigt tema? 

En nyföddfotografering blir lätt ett konstverk som vackert kryddar väggen i barnrummet, hallen eller vardagsrummet.

Familjebild i studio. Nyfödd med föräldrar.

Vid önskemål fotograferar jag givetvis även

familjebilder och eventuella syskonbilder.

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Tidsåtgången kan variera vid nyföddfotografering då blöjolyckor, mat eller en känslig bebismage kan komma att spela stor roll. 

Jag stressar inte en nyföddfotografering utan vi tar det i barnets takt. Jag avser 4 timmar till varje nyföddfotografering men ibland är vi klara redan efter 2-3 timmar.

Säkerheten är ytterst viktig och det kan hända att jag använder er föräldrar till att agera hjälpande händer under fotograferingens gång för att vi tillsammans ska kunna utföra bebisposerna tryggt och säkert. Ni behöver inte kunna något i förväg, jag kommer guida er på plats.

 

Att tänka på/Ta med

 

Då de flesta poser kräver en sovande bebis kan det bli en hel del matande på plats. Ta därför gärna med en hel del blöjor och ger ni ersättning/flaska så ta med mat så att det gärna finns lite extra. Önskar ni familjebilder kan det vara bra att tänka på matchande kläder till er övriga familjemedlemmar. Ni behöver inte tänka på kläder till bebis. 

Brukar ni ha hårsnoddar, klockor eller annat som ger märken på handlederna rekommenderar jag att ta av er dem i god tid till er fotografering då era ärmar kan synas i bilderna. 

Jag brukar boka in en nyföddfotografering under förmiddagen då bebisen oftast är som tröttast tidigare på dagen. Då fotograferingen tar sin tid kan lunchtid komma att passera innan vi är klara. Jag kommer bjuda på enkelt tilltugg/fika på plats men önskar ni ta med lunch är det självklart helt okej. Micro och kylskåp finns i studion. 

När ska jag boka?

 

Det kan vara svårt att boka in en nyföddfotografering långt i förväg då det inte alltid går att veta exakt när den lille krabaten tittar ut. 

Är du intresserad av en nyföddfotografering får du gärna kontakta mig under graviditeten. På så vis kan jag avsätta tider kring din beräknade förlossning för att säkerställa att det finns tider när dagen väl kommer. 

Leverans

Senast två veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering (minst 30 bilder). Av dessa bilder väljer ni sedan ut de bilder ni vill ha. Bilderna ni valt ger jag sedan lite extra kärlek innan leverans. Valda filer levereras till er redigerade och klara inom fyra veckor efter beställning. Dessa bilder får ni både högupplösta för tryck men även i lägre upplösning anpassade för webb. Genom ert galleri kan ni också enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. 

Fakturan skickas efter fotograferingen men innan leveransen av era valda bilder. Fakturan skickas via mail.

Pris:

Detta ingår:

3 - 4 timmars fotografering -

Förberedelser, styling och lån av rekvisita -

Enklare fika/tilltugg -

Personligt bildgalleri över webben -

5 stycken redigerade digitala bilder utvalda av er -

både högupplösta för tryck samt för webb, färg + svartvita

 

(Fler bilder går att köpa till. Bildpriser hittar du Här)

Paketpris:

4 500 kr (inkl. moms)

Nyfödd i korg. Nyföddfotografering i studio.

Min studio är placerad i Norra Möckleby på Öland, ca 25 minuter från centrala Kalmar. 

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under fotograferingstillfället. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page