top of page

Grattis till ringen på fingret!

Denna lilla symbol på handen betyder inte bara att ni antagligen ska ha ett stort kalas men även det underbara faktum att ni har funnit varsin partner för livet. Kärleken är så fin!
Visst är det en dag ni vill minnas för alltid?

Här nedan kan ni hitta mina bröllopspaket och läsa om vad som ingår.
Inget paket är hugget i sten och kan alltid formas efter era önskemål. Hör av er till mig om ni har några frågor. Det skulle vara så roligt att få ta del av er stora dag!

 

I mina prispaket ingår resor vid bröllop inom Kalmar och Öland. Vid bröllop på annan ort kan reseersättning och eventuell boendekostnad tillkomma. Kontakta mig för offert.

Priser och paket 2025:

(Pris gäller för bokningar som görs fr.o.m. Juni 2024)

Bild-396.jpg
Lilla Porträttpaketet
8 000 kr (inkl.moms)

I lilla bröllopspaketet fotograferar jag era bröllopsporträtt. Ni väljer om era porträtt ska tas innan eller efter vigseln samt var ni vill att porträtten ska tas.

Jag fotograferar även detaljer som vigselringarna, brudbuketten, hår och eventuella smycken.

Under porträttfotograferingen vill jag alltid ha möjligheten att fotografera brudparet på tu man hand. Vid önskemål kan vi avsätta tid för eventuella barn, tärnor, föräldrar eller andra viktiga personer ni vill fotograferas med. Detta är ER dag! Tala bara om för mig vad som är viktigt för ER.

Fotograferingstid ca.1-1,5 timmar.

Minst 50 redigerade digitala bilder, samtliga högupplösta för tryck men även i anpassad upplösning för webb.

Bild under vigseln
Vigselpaketet
14 000 kr (inkl.moms)

Vigselpaketet innehåller allt Lilla bröllopspaketet innehåller men även det där viktiga ögonblicket då ni säger "Ja".

Förutom att fotografera era vackra bröllopsporträtt är jag även med er under vigseln och riskastningen. Det finns även möjlighet och tid att fotografera "first look"-bilder från ert första möte i bröllopsklädsel. Under riskastningen passar jag på att agera mingelfotograf bland gästerna samt tar eventuella porträtt på er och de gäster ni eventuellt vill fångas på bild med. Varför inte passa på att samla ihop alla gäster och ta en bild på er allihopa?

Bara säg till, jag är där för er skull!

Jag är med er sammanhängande ca. 3 timmar.

Minst 150 redigerade digitala bilder, samtliga högupplösta för tryck men även i anpassad upplösning för webb.

4C8A4750.jpg
Bröllopspaket plus
22 000 kr (inkl.moms)

Bröllopspaket plus innehåller allt Vigselpaketet innehåller PLUS lite till.

Jag är med er sammanhängande i 8 timmar och ni kan välja att lägga upp den tiden hur ni vill!

 

Exempel: Jag är med er som mingelfotograf de första timmarna i er festlokal. Förutom gäster fotograferar jag bordsdekorationer och andra detaljer ni lagt tid, energi och omtanke på. Skulle ni skära upp tårtan inom dessa timmar är jag självklart där och fångar ögonblicket när ni skär första biten som man och hustru!

Ni kan även fördela tiden så att jag istället är med er under förberedelserna då klädsel och sminkning sker.

Jag är med er sammanhängande ca. 8 timmar.

Minst 400 redigerade digitala bilder, samtliga högupplösta för tryck men även i anpassad upplösning för webb.

Bröllopspar skär bröllopstårtan
Heldagspaketet
30 000 kr (inkl.moms)

Jag är med er hela dagen, sammanhängande 12 timmar!

På 12 timmar hinner vi en hel del! Ett populärt upplägg är att jag är med från smink och håruppsättning och sedan hela dagen in på festen. Kanske vill ni jag dyker upp redan klockan 8.00 på morgonen för att få bilder på mimosastunden med brudtärnorna? Eller kanske prioriterar ni festen på kvällen och därför önskar jag dyker upp först klockan 11.00? Det är helt upp till er!

 

Jag finns vid er sida mer eller mindre hela dagen. Jag försvinner ibland för att smygfotografera lite mingelbilder bland gästerna. Mitt mål är att agera ninja så mycket som möjligt - förutom när uppmärksamheten krävs såklart!

Då dagen är lång och jag inte önskar missa viktiga händelser föredrar jag om ni planerar in lilla mig till matlistan under dagen. På så vis är jag lättare "en fluga på väggen" och behöver inte försvinna iväg för att äta.

Minst 600 redigerade digitala bilder, samtliga högupplösta för tryck men även i anpassad upplösning för webb.

Exempel på first look

Under er porträttsession hinner vi självklart med en First Look - om så önskas.

Detta är tillfället ni ser varandra för första gången på bröllopsdagen. Då det blir mer och mer vanligt att fotografera bröllopsporträtten innan vigseln kan det vara ett mysigt tillfälle att bevara ert första möte för dagen.

Här nedan ser ni exempelbilder på Jaqueline och Kalles första möte på sin bröllopsdag:

Leverans och fakturering

Senast sex veckor efter er fotografering får ni tillgång till ett personligt webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering. Se informationen under vardera bröllopspaket för antalet bilder som ingår. Genom ert bildgalleri kan ni enkelt dela med er av era bilder till släkt och vänner. Ni kan även ladda ner era bilder i både högupplöst format för förstoringar samt i anpassad upplösning för webb.

Fakturan skickas via mail efter er fotografering men innan leveransen av bilderna. Fakturan är lagd på 30 dagar om inte annat blivit bestämt innan fotograferingen.


Priserna gäller för bröllop inom Kalmar och Öland. Vid resa till annan ort debiteras 40kr/mil eller biljettkostnad. Är avståndet att bedömma att det kräver övernattning debiteras även denna kostnad. Kontakta mig gärna så diskuterar vi just ert bröllop. Inför varje bröllop ingår minst ett planeringsmöte. Bor ni på avstånd kan det tas över telefon.


Användningsvillkor:
Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under planeringsmötet. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page