Grattis till ringen på fingret!

Denna lilla symbol på din hand betyder inte bara att ni antagligen ska ha ett stort kalas men även det underbara faktum att ni funnit en partner för livet. Kärleken är så fin!

Visst är det en dag ni vill minnas för alltid?

Här nedan kan ni hitta mina bröllopspaket samt läsa om vad ingår.

Inget paket är hugget i sten och kan alltid formas efter era önskemål. Hör av er till mig vid frågor, det skulle vara så roligt att få ta del av er stora dag!

Priser och paket 2021:

_MG_8248.jpg
Lilla Porträttpaketet
5 000 kr (inkl.moms)

I lilla bröllopspaketet fotograferar jag era bröllopsporträtt. Ni väljer om era porträtt ska tas innan eller efter vigsel samt vart ni vill porträtten ska äga rum.

Jag fotograferar även detaljer som vigselringarna, brudbuketten, hår och eventuella smycken.

Under porträtten vill jag alltid ha möjligheten att fotografera brudparet på tu man hand men vid önskemål kan vi avsätta tid för eventuella barn, tärnor, föräldrar eller någon annan viktig person i ert liv ni vill fotograferas med. Detta är ER dag(!) Tala bara om för mig vad som är viktigt för ER.

fotograferingstid ca.1-1,5 timmar.

Minst 50 redigerade digitala bilder, högupplösta.

_MG_7143.jpg
Vigselpaketet
8 000 kr (inkl.moms)

Vigselpaketet innehåller allt det som lilla bröllopspaketet innehåller men även det där viktiga ögonblicket då ni säger "Ja".

Förutom att fotografera era vackra bröllopsporträtt är jag även med er under vigseln och riskastningen. Det finns även möjlighet och tid att fotografera "first look"-bilder från ert första möte i bröllopsklädsel. Under riskastningen passar jag på att agera mingelfotograf bland gästerna samt tar eventuella porträtt på er och de gäster ni eventuellt vill fångas på bild med. Varför inte passa på att samla ihop alla gäster och ta en bild på er allihopa?

Bara säg till, jag är där för er skull!

Jag är med er sammanhängande ca.3 timmar.

Minst 100 redigerade digitala bilder, högupplösta.

_MG_4230.jpg
Bröllopspaket plus
16 000 kr (inkl.moms)

Bröllopspaket plus innehåller allt det som Vigselpaketet innehåller PLUS lite till.

Jag är er till hands sammanhängande 8 timmar och ni kan välja att lägga upp dem hur ni vill!

T.ex: Jag är med er som mingelfotograf de första timmarna i er festlokal. Förutom gäster fotograferar jag bordsdekorationer och andra detaljerna ni lagt tid, energi och omtanke på. Skulle ni skära upp tårtan inom dessa timmar är jag självklart där för att få fånga er i ögonblicket ni skär första biten som man och hustru!

Ni kan även fördela tiden så att jag istället är med er under förberedelserna då klädsel samt sminkning sker.

Jag är med er sammanhängande ca. 8 timmar.

Minst 400 redigerade digitala bilder, högupplösta.

Priserna är för bröllop inom Kalmar och Öland men jag fotograferar gärna ditt bröllop på annan ort också. Vid eventuell resa debiteras 40kr/mil eller biljettkostnad. Kontakta mig gärna så diskuterar vi just ditt bröllop. Inför varje bröllop ingår det ett planeringsmöte, bor ni på avstånd kan det tas över telefon.

Bilderna levereras enkelt via en nedladdningslänk över mail. Leveranstid kan variera efter arbetets storlek samt säsong men brukar ta ca.2-3 veckor.

Användningsvillkor:

Vid publicering av bilder på nätet eller i tryck ska "Lisa Granboms Foto" nämnas. Ingen bild får ändras innan publicering utan mitt tillstånd, t.ex. filter eller beskärning. Jag som fotograf behåller rätten att använda eventuella bilder i marknadsföring eller på sociala medier. Skulle ni inte vilja att jag publicerar era bilder så kan ni säga det till mig under planeringsmötet. 

elliot_svartvit.jpg

FÖLJ MIG

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon